Jezik:
slovenski


ČUVAJ + BREZPLAČNA VINJETA

349,99 EUR

Dobratrgovina v sodelovanju s podjetjem HSI d.o.o. ob nakupu brezžičnega alarmnega sistema ČUVAJ, ki je prijelo srebrno priznanje za inovacijo GZDBK (Gospodarske zbornice dolenjske in Bele krajine) podarja brezplačno letno vinjeto!

Fantje iz Novega mesta so za enostavno upravljanje alarmnega sistema razvili tudi aplikacijo za pametni telefon (starejši uporabniki in otroci pa lahko centralo še vedno upravljajo s priloženim daljincem ali preko tipkovnice) ter spletno središče na katerem zelo enostavno poimenujete senzorje, urnik vklopa in izklopa ter nastavite obveščanje preko SMS, klica ali email.

ČUVAJ alarmni sistem lahko s funkcijo otrok prišel/odšel uporabite tudi kot kontrolo pristopa saj s pomočjo te funkcije npr. starši veste kdaj je vaš otrok prišel domov.

Alarmni komplet ČUVAJ vsebuje SIM kartico z enoletno naročnino, varen prenos podatkov preko VPN povezave, 1.000 SMS-ev, vse klice v primeru alarma ter e-mail obveščanje, kar pomeni, da alarmni sistem deluje takoj ko ga registrirate v spletnem središču https://moj.čuvaj.si


S ČUVAJ-em lahko npr. varujete vaš dom, zidanico, manjši poslovni prostor ali vikend na morju (vgrajena SIM kartica za enako naročnino deluje tudi na Hrvaškem, Srbiji in Avstriji).


Pozor: Akcija velja samo do 31.1.2017!


Osnovni komplet ČUVAJ vsebuje:

1x alarmno centralno enoto
(tipkovnica na dotik, vgrajena baterija z avtonomijo do 8 ur, vgrajena sirena 90dB, LCD prikazovalnik, 1x brezpotencialni izhod za upravljanje naprave, glasovno vodenje v slovenskem jeziku, kontrola baterij na brezžičnih senzorjih, do 32 brezžičnih javljalnikov, 8 žičnih con na centrali, do 8 daljinskih upravljalnikov, dodatne brezžične sirene, do 8 brezžičnih stikal na dotik, 16 uporabniških kod)
1x IR javljalnik gibanja s priloženo baterijo
1x magnetni kontakt s priloženo baterijo
2x daljinski upravljalnik
1x napajalnik za centralno enoto
1x pribor za namestitev
1x letno naročnino Čuvaj-a v vrednosti 60€
(po preteklem letu se za vsako naslednje leto naročnina podaljša s plačilom 60€/leto )Cena ČUVAJ kompleta: 349,99 EUR z vključenim DDV (ob nakupu do 31.1.2017 prejemete brezplačno letno vinjeto v vrednosti 110 EUR!)

Letno vinjeto je možno pridobiti zgolj z naročilom ČUVAJ alarmnega kompleta na: info@dobratrgovina.com

Ob naročilu nam napišite število kompletov in morebitne dodatne senzorje, katerih opisi se nahajajo na www.čuvaj.si
Po sprejetem naročilu vam bomo poslali podatke za plačilo in po izvedenem plačilu vam ČUVAJ komplet pošljemo v petih delovnih dnevih.

ČUVAJ brezžični komplet si lahko zmontira vsak sam, toda v kolikor želite, da vam montažo opravijo fantje iz HSI d.o.o. nam to sporočite, da upoštevamo pri sestavi naloga za plačilo (cena montaže osnovnega kompleta znaša 62 EUR z vključenim DDV.)  • Teža pošiljke: 1kg


Dodano v katalog ponedeljek, 23 januar 2017.